Şehit Ümit Akbulut İlkokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, geçmişi hatırlayan ve geleceğini düşünebilen, bilgi ve teknolojiyi kullanarak problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Biz ; öğrencileimizi , sistematik , gelişimsel , bir üst öğrenime , hayata ,çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde , gelişimsel rehberlik anlayışı ile üretken , öğretimi bireyselleştiren bir anlayışla akademik başarıyı artırmak sevmek , çalışmak,başarmak ilkesini esas alarak yeterli bilgi , beceri ve tutumları kazandırmaktır.

Başarılar:

Isınma: KALORİFER(KATI YAKIT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitumitakbulut.meb.k12.tr

Adres - İstiklal Mah./İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası karşısı /Kuluncak /MALATYA

Yerleşim Yeri -

Ulaşım KARAYOLU